traffic_solutions_logo.png

     

KONTAKT OSS

Sentralbord: +47 95 46 95 95 
e-post: post@traffic-solutions.no 
Adresse: Myravegen 11
N-6060 Hareid


 

  

NYHETS ARKIV


Nye Kontrakter For Traffic Solutions

 

Traffic Solutions AS har den siste månedene inngått to kontrakter med Statens Vegvesen om elektriske installasjoner i tunneler.

Kontraktene som har en verdi på Kr20mill, omfatter levering og installasjon av alt teknisk utstyr i tunnelene som f.eks belysning, styresystemer, radio og komunikasjonsanlegg, nødstrøm, fordelingstavler, nødstasjoner og skilt.

Kontraktene er å betrakte som er gjennombrudd for Traffic Solutions som er forholdsvis nystartet selskap, og vil gi arbeid langt ut i neste år.

Artikkel fra Vikebladet: http://www.vikebladet.no/nyhende/article258697.ece

Robert Eksund, dagleg leiar i Traffic Solutions, meiner selskapet med desse to kontraktane har fått ein svært god start. Selskapet skal levere belysning, styresystem, skilt og naudstraum til ein tunnel på Grytøya utanfor Harstad og til Streketunnelen på Hellesylt.

I tillegg til Robert Eksund har Traffic Solutions berre ein tilsett, Jon Kristian Tisthamar.

– Men det ligg i korta at vi kjem til å tilsetje fleire. Vi treng både prosjektleiarar, anleggsleiarar og elektrikarar, fortel Eksund.

Traffic Solutions er eigd av selskapa Hareid Elektriske, Kvinnherad Elektro og Elnett Øst.

Målet til selskapet er å bli ein sterk aktørar innan samferdselssektoren. I åra framover skal det byggjast mykje nye vegar og tunnelar rundt om i Noreg, og Traffic Solutions ønskjer å levere til dømes radioanlegg, naudstraum, kommunikasjons- og styresystem, tavler, og belysning.

– Vi jobbar med fleire interessante prosjekt som vi håper skal føre fram til kontaktar, fortel Robert Eksund .

|

Traffic Solutions ligg i kontraktsteten

På Storkrifast og Kvalsundtunnelen

|

Ledige stillinger - stillingsannonse

Traffic Solutions er et selskap med høy elektrokompetanse og medarbeidere med lang erfaring innen prosjektgjennomføring for elektrotekniske anlegg og systemer både innen nybygg og for drift og vedlikehold.

Selskapet er eid av Hareid Elektriske AS, Elnett Øst AS og Kvinnherad Elektro AS med 1/3 eierandel hver. Traffic Solutions er en styrking av eierbedriftenes satsing på levering av elkraft-, tele / data- og lysanlegg i tillegg til varslings- og signalanlegg samt styringssystemer til samferdselssegmentet.
Selskapet er lokalisert med hovedkontor og daglig ledelse på Hareid og med et avdelingskontor i Sandnes- Rogaland.

Totalleverandør av tekniske anlegg og installasjoner innenfor infrastruktur og samferdsel. Vi tilbyr kunder i privat og offentlig sektor gode og riktige løsninger med høy kvalitet til riktig pris.

|

Kontoradresse - avd. Sandnes

Vi har flyttet inn i trivelige lokaler i Sandnes, og ønsker våre kunder og leverandører velkommen innom for en prat.

Besøk og postadresse til Sandnes kontoret er Bedriftsveien 20, 4313 Sandnes.

http://kart.gulesider.no/m/pqWoP

 

Ny ansatt i Traffic Solutions AS

Gisle Konglevoll startet i Traffic Solutions 01 September. Gisle kommer fra MESTA er ansatt som elektriker, han har flere års erfaring fra drift og vedlikehold samferdsel og tunnel installasjoner. Vi ønsker han velkommen på laget.

|
OM OSS        TJENESTER        PROSJEKTER        KARRIERE        KONTAKT OSS        FOLLOW US ON                 
 © All rights reserved. Design www.osberget.no